VV Keer > Rabovolksfeest

Rabovolksfeest

Beste leden en bezoekers van het Rabo Volksfeest,

Wat een weekend!
Er was ooit eens twijfel om het traditionele Volksfeest te stoppen en om te turnen naar Volksfeest 2.0 op ons sportcomplex.
Bij twijfel is er altijd daadkracht nodig en die was er. Dit weekend vond alweer de 2e editie plaats en deze was een enorm succes ondanks dat de weergoden ons het zonnetje niet gunden, maar het was gelukkig wel droog tijdens de wedstrijden.
Ten eerste dank aan iedereen die zijn steentje hieraan heeft bijgedragen. Activiteitencommissie complimenten! Maar zeker ook complimenten voor iedereen die geholpen heeft. Met opbouwen, afbreken, de biertonnen leeg drinken, de bardienst, de scheidsrechters, secretarissen, het begeleiden van de spellen voor de jeugd en de creativiteit om jullie aan te passen aan het slechte weer op zondag, enzovoort. Het was druk, het was gezellig en het was goed voor de sfeer, en de penningmeester, van VV Keer.
Ook dank voor de vele vele handjes die ik heb gekregen voor mijn nieuwe rol en vooral de warme woorden die velen uitspraken naar mij en het vertrouwen dat daaruit naar voren kwam. Ik waardeer dat enorm!
Keer is een mooie club en heeft zijn zaakjes meer dan goed voor elkaar en we gaan dat samen voortzetten.

Etiënne Korff


[icon name=”facebook-official” class=”” unprefixed_class=””] FACEBOOK


Organisatie RaboVolksfeest en Girlscup

Naam Contact

Helinda Weijermans

Jeroen Costongs

Jordy Kloor

Rens Wijnands

Marco Smeets

Jos Wintjens

Contact organisatie: rabovolksfeest@vvkeer.nl