VV Keer > 75 jaar VV Keer

Stan Croonen
75jaar@vvkeer.nl

75-Jarig Jubileum

Begin april 1946 werd de club opgericht die we tegenwoordig als VV Keer kennen. Dit jaar vieren we ons 75-jarig bestaansfeest dus. En dat doen we geheel in lijn met onze eigen slogan: “VV Keer, voetbal en meer!”. Data zijn reeds eerder gecommuniceerd: vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september dienen in de agenda vrijgehouden te worden. Bij zo’n feestelijke aangelegenheid hoort ook een feestelijk logo, ons vertrouwde logo heeft een gouden randje gekregen dit jaar, waarmee we uitstralen trots te zijn op het bereiken van deze mijlpaal!

Om nog terug te komen op onze slogan: een jubileum vieren is ons wel toevertrouwd. Dit keer gaan we dat doen met een aantal oude bekende elementen, maar er zullen zeker ook nieuwe zaken aan bod komen, en een aantal verrassingen. Het programma wordt steeds concreter, en in grote lijnen staat er momenteel het volgende gepland:

Vrijdag 3 september:

• Jubileum receptie met huldiging van de jubilarissen
  • Aansluitend gezellige avond met orkest “2 the limit”

Zaterdag 4 september:

• Middagprogramma:
  • Spellencircuit voor jeugd
  • Verenigingen-toernooi
  • Jeu des boules
  • Avondprogramma:
  • Jubileum wedstrijd
  • Foute Party; m.m.v. DJ Marvin, Frans Theunisz en Mr. Loco Loco

Zondag 5 september:

• Brunch met aansluitend feestmiddag in Oktoberfest-style
  • DJ Rico
  • Feestband Tonca Ohne Gewähr
  • Erwin
  • F1 race op Zandvoort kan ook bekeken worden

Om dit alles te vieren zal er een heuse feesttent verrijzen op de parkeerplaats van ons sportcomplex. Dus als je zin hebt in een ouderwets goed feestje, zorg dan dat je 3, 4 en 5 september alvast vrij houdt! Helaas hebben we momenteel nog steeds te maken met beperkende maatregelen vanuit de overheid, dus een definitief doorgaan kunnen we nog niet garanderen. Maar we gaan vol vertrouwen door met de organisatie, als het mag zijn wij er klaar voor! Uiteraard zal je via alle communicatie kanalen van de VV Keer op de hoogte gehouden worden van de laatste stand van zaken.