VV Keer > 75 jaar VV Keer

Stan Croonen
75jaar@vvkeer.nl

75-jarig bestaansfeest VV Keer uitgesteld

Met pijn in ons hart brengen we bovenstaande boodschap aan jullie. Wat is er aan de hand? Wet- en regelgeving zijn i.v.m. corona steeds aan verandering onderhevig. Het is ons als organisatie nog niet helemaal duidelijk welke spelregels gaan gelden als wij nu ervoor kiezen om in het 1e weekend van september ons jubileum door te zetten. Ons uitgangspunt is altijd geweest een laagdrempelig feest neer te zetten zonder beperkingen, en zonder entree voor bezoekers.

Die onduidelijkheid veroorzaakt ook dat de voorbereidingstijd voor ons als organisatie langzaam aan te kort wordt. En ook niet onbelangrijk, we lopen een groot financieel risico. Risico op het verliezen van een aanzienlijk bedrag (tenthuur, artiesten) dat dan uit de reserves van de VV Keer zou moeten komen. Dat is geld dat in het verleden door hardwerkende leden van de club bij elkaar gesprokkeld is, en daarmee wil je zo min mogelijk risico nemen uiteraard.

Vandaar nu de keuze voor zekerheid. Maar van uitstel komt zeker geen afstel. Een nieuwe datum wordt geprikt, voorlopig vastgesteld op 22, 23 en 24 april 2022. Vol goede moed blijven we als organisatie werken aan het neerzetten van minimaal een vergelijkbaar programma als we nu hadden staan.

Na de vakantie pakken we de organisatie opnieuw op en zullen communiceren op het moment dat het kan.