VV Keer > Bestel hier uw Brunch kaarten

Bestel hier uw Brunch kaarten

Zoals in het programma van het jubileumweekend al is aangekondigd, zal op zondag 4 September vanaf 12.00 onze Oktoberfest Brunch plaatsvinden! Na afloop van de brunch zal er een feestmiddag in Oktoberfest sfeer plaatsvinden met optredens van Tonca & Big Benny die onder muzikale leiding staan van DJ Rico Vrijhoeven!

Kaarten voor deze Brunch zijn voor zowel kinderen t/m 12 jaar als volwassenen te krijgen via de site; VVKeer.nl

Prijzen bedragen €12,50 voor volwassenen. Voor kinderen t/m 6 jaar hoeft geen entree betaald te worden en kinderen vanaf 6 jaar en t/m 12 jaar bedraagt de entree €7.50. Kinderen ouder dan 12 jaar betalen het volwassenen tarief. Wij adviseren om er op tijd bij te zijn want op is op!

Om het aantal beschikbare plaatsen overzichtelijk te houden, vragen wij u een mailtje te sturen naar jubileumvvkeer@outlook.com indien u kinderen jonger dan 6 jaar naar de brunch meeneemt.

Sponsoren die een vrijkaart hebben gekregen via hun sponsorpakket, dienen zich simpelweg aan te melden via het Email adres jubileumvvkeer@outlook.com. Hierbij graag voor en achternaam van de gasten doorgeven. Hetzelfde geldt voor sponsoren die hun sponsorkaarten aan anderen geven. Dan ook aanmelden via het email adres en voor en achternaam van de gasten doorgeven.

De deadline voor het kopen van kaarten, en aanmelden van vrijkaarten is 19 augustus!